Nieuwe huisstijl ATC

Afgelopen jaar is de wereld in rap tempo veranderd

De vertrouwde ATC-lezingen, die alle afdelingen sinds mensenheugenis organiseren, konden niet meer doorgaan. Om jou, als ATC-lid, toch de verdieping te bieden die je gewend bent improviseerden we de eerste Livestreams, om ze daarna steeds verder te professionaliseren.

Nieuwe stijl
De gedwongen zoektocht naar alternatieven leverde nieuwe inzichten op. Mede daardoor zet ATC met extra vaart in op nieuwe methoden om waardevol te zijn en te blijven. Zo schakelen we per 1 januari gefaseerd over naar de nieuwe huisstijl.

Deze is beter afgestemd op het gebruik van nieuwe media en veel geschikter om er per afdeling een eigen invulling aan te geven. Bij dit artikel zie je er alvast een voorbeeld van.

Nieuwe website komt eraan!
De huidige website heeft nu nog het 2020 logo, maar in de loop van 2021 zal een een nieuwe website worden gelanceerd, met natuurlijk het hier getoonde logo!

Nieuwe activiteiten
Niet alleen de uitstraling van de vereniging verandert, dit geldt ook voor de activiteiten. Wat begon als een noodgreep is inmiddels een begrip geworden: de AMT-ATC Livestream.

Met een grote variëteit aan onderwerpen wil ATC je, samen met AMT, blijven verrassen. Blikken in de toekomst worden afgewisseld met praktische uitdagingen.

Zo gaven diagnosespecialisten Iwan Kennis en Asim Saglam een kijk op hun beroepspraktijk, vertelde Robby Camps over brandstofmanipulatie in de Formule 1 en deed Vialle een technisch boekje open over hun innovatieve DirectBlue LPG-injectie. De studenten van Green Team Twente gunden ons een blik in hun waterstofauto en we sluiten het jaar af met een uniek verhaal over ’s werelds eerste vliegende auto, de PAL-V. Bedacht, ontwikkelt en gebouwd in Nederland!

Blik vooruit
De reacties op de uitzendingen zijn zonder uitzondering positief.
Al meer dan 10.000 kijkers hebben ervan genoten en blijven ervan genieten, want ze zijn allemaal terug te kijken! Ook als we in de loop van 2021 corona hopen uit te zwaaien en weer als vanouds samenkomen voor leerzame lezingen en bedrijfsbezoeken blijft de livestream bestaan.

De tijd zal leren hoe we er precies mee omgaan, maar onze taak is en blijft om informatie en inzichten te bieden die je niet zomaar ergens anders krijgt!

Nieuwe mogelijkheden
Tel daarbij op dat de ATC, samen met haar 19 afdelingen en vakblad AMT, druk bezig is om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken om de leden de informatie te bieden die ze willen hebben, op een manier die ook jongere leden aanspreekt. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst…

De ATC bestaat weliswaar in 2021 ‘nog maar’ 75 jaar, de vereniging gaat met elan de veranderende wereld tegemoet en beseft dat verandering de enige manier is om aan de informatiebehoefte te kunnen blijven voldoen. Alle ATC-leden zullen dat in 2021 ervaren!

ATC bestuur.