ATC-AMT Livestream 11 mei: "LUCHTVERING, LUST OF LASTIG?"

ATC-AMT LIVESTREAM: DINSDAG 11 MEI, 19.30 UUR

LUCHTVERING, LUST OF LASTIG?

Luchtvering kennen we vooral van auto’s uit de topklasse, het SUV-segment en een enkele bedrijfswagen. Maar onbewust zijn er steeds meer auto’s voorzien van deze techniek, auto’s die ook steeds vaker in de werkplaats terechtkomen. In deze ATC-AMT Livestream ontdek je de ins en outs van deze interessante techniek

Michel Brilman van VB-Airsuspension licht de vele mogelijke toepassingen van luchtvering toe, waaronder het gebruik in knielende bussen en de voordelen van inbouw in campers.

Daarna is het woord aan Jacco Speelman, eigenaar van JS Automotive in Westerbork. Hij heeft veel ervaring met de luchtvering van VB-Airsuspension en licht de techniek vanuit de praktijk toe.
Uit welke componenten bestaat het luchtveringssysteem?

En gaat het mis, hoe start je met storing zoeken? “Het is geen spannend systeem, als je maar weet hoe het in elkaar steekt.” Jacco laat zien hoe je vroegtijdig problemen herkent en geeft diverse handvatten waar je in je eigen werkplaats van profiteert.

Eén van de cases betreft een BMW met luchtgeveerde achteras, die na een avond stilstand ’s ochtends met z’n achterkant op de grond ligt.

Geen probleem volgens het autobedrijf waar de eigenaar klant is, maar klopt dat wel?

Dit en meer praktijkvoorbeelden worden in deze livestream behandeld.

Dat geldt ook voor jouw vragen, die je live stelt via chat of mail.

Meld je aan op amt.nl/livestream en zet dinsdag 11 mei, 19.30 uur in je agenda.

Tot dan!