26 mei- livestream DIRECTBLUE system van VIALLE

Zolang we - door de Corona maatregelen - geen lijfelijke lezingen mogen organiseren, proberen we landelijk minimaal 1 x per maand een livestream aan te bieden aan alle ATC leden in samenwerking met AMT

Vanuit onze "studio" in Doetinchem zullen we technische onderwerpen "behapbaar" presenteren in livestreams van max 1 uur. Hierbij heeft iedere deelnemer de mogelijkheid om zijn vraag door te sturen naar de lezinggever! Een deel van de vragen wordt tijdens de lezing besproken.

Voor de 26e mei staat de livestream gepland van VIALLE, waar de heren Lars van Lieshout (marketing) en Joep Lammerts ( technisch) de presentatie zullen doen van hun revolutionaire DirectBlue injectiesysteem.

Het DirectBlue-systeem is speciaal ontwikkeld voor benzinemotoren met directe injectie. Vialle is het eerste bedrijf dat erin is geslaagd een betrouwbare technologie te ontwikkelen die het autogas in vloeibare vorm rechtstreeks in de cilinders injecteert, vergelijkbaar met benzine.

De ATC leden krijgen de uitnodiging met opgave-link via de eigen afdeling in hun mail box.