Een top avond bij Ten Kate Racing Products !!

De afdeling ATC Zwolle heeft afgelopen donderdag (12 juni 2014 ) een top avond beleeft bij Ten Kate motoren in Nieuwleusen.
We waren die avond te gast bij de afdeling Ten Kate Racing Products waar de heer Rutger Belt en zijn collega Kervin ons de techniek bij brengt van het succes van het bedrijf. Hoe en wat er komt bij kijken om de motoren van het Team Pata Honda, van de rijders o.a, Jonathan Rea en Michael van der Mark als eerste over de eind streep te zetten.
Door de grote opkomst werd de groep in tweeen gedeeld ,om eerst een uitgebreide rondleiding te krijgen in het bedrijf. Een kijkje in de keuken, daar waar de 4 team's werken aan hun succes.De test ruimte waar de motoren de eerste test afleggen.Ook waar de kleinste kneepjes van de vering wordt uitgewerkt.enz

Later op de avond geeft Rutger uitleg over hoe ze in de grafische weergaaf kunnen zien welk dipje nog even moet worden weggewerkt.Of te wel hoe je bijvoorbeeld het vermogen beter wegzet bij het uitkomen van de bocht.Wat er ook daar allemaal is veranderd door de komst van de electronica.

Alles bij elkaar was het voor de leden van de afdeling Zwolle weer een leerzame avond waar ook veel begrip is gekweekt voor de werkzaamheden van de team's van Pata Honda.
Wat Ten Kate Motoren uit nieuwleusen betekend op wereld niveau!

    Datum: 
    woensdag, 18 juni, 2014