Dagtocht: Rondvaart Europoort + TU Delft 2017

Het bezoek aan de haven in Rotterdam/Europoort en de TU Delft is weer met volle belangstelling bezocht .Met een volle bus zijn we afgereisd naar Zuid holland ,waar we onder genot van koffie en gebak eens rustig werden rond gevaren door de haven.
Daar waar onze goederen van over de hele wereld binnen komen of juist weg gaan.
Daar waar de grootste schepen hun containers lossen. Waar de loodsen de schepen binnen varen met ondersteuning van hun collega’s op de sleepboten.
De olie en brandstof voorraad van ons land,enz.
Het is altijd heel interessant om eens op plekken te kijken waar mensen hun werk doen waar we zelf niet werkzaam zijn .

Na een goede lunch bij hotel Wings (Rotterdam The Hague Airport )zijn we doorgereisd naar de TU Delft. Met een omvang van ruim 161 hectare is de campus groter dan de binnenstad van Delft, en een van de grootste universiteitscampussen ter wereld. Veel verschillende faculteiten waar 27.000 mensen dagelijks actief zijn met de ontwikkelingen van onze toekomst en ons land en ver daar buiten.
We hadden lang niet voldoende tijd om alles te zien ,maar wel hebben we een goede indruk kunnen krijgen waar de TU voor staat.

Na al dat lopen in Delft konden de mensen weer plaats nemen in de bus om terug te reizen naar Dalfsen . Na een goed diner ,waar de meesten dan ook wel zin in hadden werd de geslaagde dag dan ook weer afgesloten.

Neem de plattegrond mee want het is groter dan dat je denkt!!!

bekijk ook deze link [ https://youtu.be/ZXunGkbarCM ]

Datum: 
vrijdag, 23 juni, 2017