AMN Teuge --- Aircraft .Maintenance.Netherlands Bedrijfs bezoek 7 mei 2015

Bedrijfs bezoek op hoger niveau .Dat was nog een wat anders voor onze leden van de ATC Zwolle!!
Het bezoek op vliegveld Teuge .
We vlogen mee in het verhaal van Niels Pol.

Bekijk ook het filmpje van AMN link

De missie van AMN:
Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) wil een kwalitatief goed en flexibel totaalpakket voor het onderhoud (en bijhorende werkzaamheden) aanbieden voor Operators, vliegclubs en privé eigenaren in de general en business aviation (vliegtuigen en helikopters).

De daarbij horende visie van AMN:
Uitgroeien tot één van de grootste General Aviation (GA) onderhoudsbedrijven van Nederland en de diensten zowel nationaal als internationaal aanbieden. Hierbij staat de flexibele service van hoge kwaliteit centraal en het aanbieden (en volgen) van innovatieve producten met de modernste technieken, maar ook met aandacht voor historische waarde.

Missie en visie

Like AMN op Facebook en win een bijzonder en decoratief vliegtuiginstrument.
Aircraft Maintenance Netherlands (AMN) is gespecialiseerd in VIP-maintenance bij zowel historische als moderne vliegtuigen, van uw Cessna 150 tot de Beech King Air en van een Robinson R22 tot de Catalina.
We laten ook u graag kennismaken met onze mogelijkheden, of het nu gaat om kleine reparaties, jaarinspecties, motoronderhoud in onze motorshop, de levering en inbouw van de nieuwste avionics of het beheer van uw vliegtuig in onze CAMO.
Wilt u meer weten over de faciliteiten die AMN aan u kan leveren? Kijk dan op de site www.amnetherlands.nl of op facebook www.facebook.com/amnetherlands.
En als u dan toch kijkt, LIKE dan AMN op facebook en maak kans op een uniek en uiterst decoratief opengewerkt vliegtuiginstrument!

Datum: 
zondag, 10 mei, 2015