Home / Nieuws

JOHN DEERE

JOHN DEERE MAISHAKSELAAR

Op DINSDAG 13 NOVEMBER 2018 bent u van harte welkom op onze maandelijkse lezingavond.

Het mais-seizoen was dit jaar iets eerder, maar het onderwerp is nog actueel genoeg. Ook bij John Deere is de techniek ultramodern en dit zal dhr. W. van der Zwaan, regiomanager bij John Deere Nederland BV, ons deze avond laten zien.

De uitnodiging voor deze avond is online en kunt u in onze AGENDA inzien of downloaden.

VERSLAG BEDRIJFSBEZOEK KLEIN GUNNEWIEK

Avondexcursie ATC Twente.

Zoals elke avondexcursie beginnen we om 18.00u. met een koud en warm buffet op onze lezinglocatie, de meeste deelnemers komen gelijk vanuit hun werk, en met een lege maag een excursie doen, is toch niet wat.
Om 19.00u. vertrekken we met de bus, over de nieuwe N18 richting Groenlo op weg naar de firma Klein Gunnewiek, een auto demontagebedrijf die voldoet aan de modernste eisen.

VERSLAG APK AVOND

10 april hadden wij als lezergever, het RDW. Vertegenwoordigd in de heren B. Geerds en C. Hoeve die ons de veranderingen in het APK, ingaande 20 mei 2018 presenteren, uitleggen maar vnl. het interpreteren van deze wijzigingen.

VERSLAG CONTINENTAL

13 maart hadden we CONTINENTAL uitgenodigd. Dhr. Eric Kleinendorst was namens Continental gastspreker.
Hij begon de avond met de algemene opbouw van de band en ging daarna door richting toekomst. Nieuwe wetgeving en ontwikkelingen in de automotive verlangen ook andere bandeneigenschappen.
Verder ging hij nog in op de verschillende jaargetijden en welke invloed dit op de banden heeft.

Het gehele verslag kunt u in ons ARCHIEF & FOTOARCHIEF nalezen.

VERSLAG SCHLUMPF AFFAIRE

Op onze Algemene Leden Vergadering 18 januari 2018 hadden wij als lezergevers Ard en Arnoud op de Weegh te gast.

Geen onbekenden voor ons, ze hebben namelijk eerder voor ons een lezing gehouden en de zaal stil gekregen met het onderwerp “ het lot van de slapende schoonheden”.

In ons ARCHIEF & FOTOARCHIEF is een indrukwekkend verslag uitgebracht over hetgeen Ard en Arnoud meegemaakt hebben tijdens hun recherche over de gebroeders Schlumpf.

VERSLAG BEDRIJFSBEZOEK "ZOMER GROEP"

Maandag 12 december 2016 waren we bij ZOMER GROEP op bedrijfsbezoek. Hier houdt men zich bezig met het reviseren en optimaliseren van verbrandingsmotoren. Daarnaast houdt het bedrijf zich ook bezig met Motoren techniek, Race engines en Motorsport.

Ondanks de grote opkomst verliep alles voorspoedig, ontvangst met koffie en cake, dan met z’n allen richting werkplaats waar de geschiedenis en de werkzaamheden van het bedrijf werden gepresenteerd.