VOORJAARS AGENDA 2018

DINSDAG 8 MEI 2018:
Avond excursie, Klein Gunnewiek Autodemontage en Revisie in Groenlo. Vooraf buffet bij de Marke, vervoer per bus. Gratis
voor leden ! Opgave verplicht voor 27 april ([email protected])

DINSDAG 12 JUNI 2018:
Autonoom rijden door Steffen Elgersma. Droom, nachtmerrie of werkelijkheid. Hoe is het ontstaan, huidige stand van de techniek, is volledig
autonoom rijden mogelijk ?

VERSLAG SCHLUMPF AFFAIRE

Op onze Algemene Leden Vergadering 18 januari 2018 hadden wij als lezergevers Ard en Arnoud op de Weegh te gast.

Geen onbekenden voor ons, ze hebben namelijk eerder voor ons een lezing gehouden en de zaal stil gekregen met het onderwerp “ het lot van de slapende schoonheden”.

In ons ARCHIEF & FOTOARCHIEF is een indrukwekkend verslag uitgebracht over hetgeen Ard en Arnoud meegemaakt hebben tijdens hun recherche over de gebroeders Schlumpf.

VERSLAG BEDRIJFSBEZOEK "ZOMER GROEP"

Maandag 12 december 2016 waren we bij ZOMER GROEP op bedrijfsbezoek. Hier houdt men zich bezig met het reviseren en optimaliseren van verbrandingsmotoren. Daarnaast houdt het bedrijf zich ook bezig met Motoren techniek, Race engines en Motorsport.

Ondanks de grote opkomst verliep alles voorspoedig, ontvangst met koffie en cake, dan met z’n allen richting werkplaats waar de geschiedenis en de werkzaamheden van het bedrijf werden gepresenteerd.