Home / Nieuws

VALEO LEZING GAAT NIET DOOR

Het zit ons helaas niet mee.
Door de aangescherpte CORONA regels vinden we het op dit moment niet verstandig om de Valeo lezing door te laten gaan. Het gaat om de gezondheid van ons allen, waar we allemaal ons uiterste best voor moeten doen. Alleen "wij allen" kunnen dit onder controle krijgen. Onze gezondheid is het allerbelangrijkste wat we hebben, dus laten we dit koesteren.

KOMENDE LEZING: VALEO op 13 oktober

We willen weer heel graag lezingen voor u gaan verzorgen.
Voor de komende lezing hebben we Theo Hagelaar bereid gevonden een lezing te houden over de ontwikkelingen bij koppelingen van VALEO.
De lezing staat voor 13 oktober 2020 in de planning.
Aangezien wij als bestuur heel moeilijk in kunnen schatten of er voldoende animo voor deze lezingavond is, hebben we besloten om met OPGAVE te gaan werken. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

CANCELED || MODERNE BRANDSTOFFEN || CANCELED

Na een lange "gedwongen" pauze wilden we toch weer langzaam naar de "nieuwe" normaliteit terugkeren en een interessante lezingavond verzorgen.

MISSCHIEN WAREN WE IETS TE OPTIMITISCH. WE HEBBEN KORTSTONDIG TOCH BESLOTEN OM DE LEZING TE CANCELEN.

Mark Zijlstra van Wiersma Olie & Techniek uit Oudehaske vertelt ons alles over Fossielvrije Brandstof & duurzaam diesel rijden.
Tijdens deze avond zal het accent liggen op Neste MY en HVO 100, de fossielvrije moderne brandstoffen.

FOTO´S ESSEN 2019

Vrijdag 12 april 2019 was de dagexcursie naar Techno Classica Essen. De bus vertrok geheel volgens planning om 7 uur. De heenreis verliep zonder problemen, wel was het druk op de weg, dus heeft het iets langer geduurd dan de planning was. De bus heeft bij de ingang een tijdelijk parkeerplaatsje gezocht. Het bestuur is uitgestapt om de kaarten te kopen. Dit verliep bij de kassa zeer stroef waardoor het allemaal net iets te lang duurde. Gevolg was dat de bus niet langer op de tijdelijke parkeerplaats mocht staan en dus verder was gereden.

VERSLAG LEZING DITOIL

Dinsdag 10 september heeft atc Twente DitOil uitgenodigd als lezergever.
Zoals gewend van atc Twente is ook dit niet een gewone lezingavond.
Mat is een van de verkoopadviseurs van DitOil.

Ook deze lezingavond wijkt sterk af van de normale lezingavonden,
maar ja daar zijn wij atc Twente voor.
Mat heeft niets voorbereid en laat de deelnemers het verloop van de avond bepalen.

Lees het hele verslag en een aantal foto´s in het ARCHIEF & FOTOARCHIEF

FOTO´S BEDRIJFSBEZOEK FORD MISKER

Door omstandigheden zijn we vergeten de foto´s gemaakt tijdens het bedrijfsbezoek aan Ford Misker te Hardenberg te publiceren.
Toch willen we u deze foto´s graag nog even onder de aandacht brengen. In het verslag van deze zeer geslaagde avond is de link naar de foto´s inmiddels toegevoegd.

Voor het gemak hier ook maar even de link naar de foto´s ==> BEDRIJFSBEZOEK FORD MISKER

VERSLAG DE AUTO AIRCO SPECIALIST

Dinsdag 12 maart 2019 lezing op locatie bij de AUTOAIRCOSPECIALIST te Oldenzaal. Alwaar we werden ontvangen met koffie / thee met een cake of koekje.
Dit keer is gekozen voor een interactieve lezing in de vorm van 4 workshops.

Er was bijzonder veel animo voor deze avond, wat ons als bestuur van ATC Twente veel vreugde brengt.

Het verslag van deze geslaagde avond op locatie bij De Auto Airoco Specialist te Oldenzaal kunt u nalezen in het ARCHIEF & FOTOARCHIEF

VERSLAG FORD NEDERLAND

Wat niet voor mogelijk werd gehouden is het ATC Twente gelukt. Wij hebben als lezergever, FORD.

Lees het hele verslag in ons Archief & Fotoarchief

We hebben het verslag tamelijk beknopt gehouden.
De reden hiervan ==> AMT was aanwezig. Annemiek van de Heg, zal zoals we van haar gewend zijn een mooi verslag hierover in de uitgave van januari 2019 schrijven.

VERSLAG TPMS

9 oktober 2018 de laatste lezing van ATC Twente in haar al vertrouwde lezinglocatie De Marke te Wierden moest speciaal zijn. Daarvoor hebben wij Jan Jacobs uitgenodigd van BANDenkennis, niet zomaar een lezing maar een van het interactieve type.

Aangezien niet iedereen altijd in de gelegenheid is om een lezing bij te wonen brengen we verslag uit van deze zeer geslaagde avond. Deze is nu online.

De snelste manier naar het verslag is via deze link naar het ARCHIEF & FOTOARCHIEF te gaan.