2016-01-09 Nieuwjaarsbijeenkomst.

Uitnodiging
Zaterdag 9 januari 2016; nieuwjaarsbijeenkomst.

Zoals elk jaar is het mij een voorrecht u en uw partner uit te mogen nodigen tot het bijwonen van de nieuwjaarsbijeenkomst van de ATC afdeling Rotterdam welke wordt gehouden in restaurant de Koningshoeve te Klaaswaal ( Westmaas).
Elk jaar weer is het een bijzonder gezellige middag waar u de gelegenheid heeft om mede ATC leden het allerbeste voor het nieuwe jaar toe te wensen.
Zoals gebruikelijk is er weer iemand die kort iets komt vertellen over iets dat interessant, of leuk is om te horen.

Dit jaar komt dhr. Dick Holster van de Ambachtsheerlijkheid te Numansdorp. Dick is daar coördinator. Tevens verzorgt hij opleidingen, workshops enz. maar verzorgt ook rondleidingen per huifkar, leidt mensen op voor trekker rijbewijs of veilig omgaan met de kettingzaag. Hij kan ongelooflijk veel vertellen over de geschiedenis van de Hoekse Waard en over de watersnoodramp van 1953 vooral in combinatie met de Ambachtsheerlijkheid Numansdorp waar zijn hart ligt. Tevens is hij één van de oprichters van stichting Cavent die o.a. een zorgboerderij beheert.

We besteden ook weer aandacht aan de jubilarissen van 2016, en zal er een tafel worden ingericht met kunst en sierraden gemaakt door ons lid Ron van Savoijen en zijn vrouw.

Uiteraard worden er tijdens de verhalen die verteld worden hapjes en drankjes geserveerd zodat we niet op een droogje komen te zitten.

Om te voorkomen dat u met een lege maag de weg op moet is er net zoals bij vorige nieuwjaarsbijeenkomsten de wel bekende erwtensoep.

Als u van plan bent om te komen laat het dan voor 4 januari weten, het liefst per e-mail [email protected] of [email protected] . Of telefonisch 06-10402059 t.n.v. Gerrit Konijnendijk. Dit ter voorkoming van een te kort aan gebak of soep.
Het bestuur ziet uit naar uw komst.

Datum; zaterdag 9 januari 2016
Inloop; 13.15 uur
Aanvang; 14.00 uur
Einde; 18.00 uur
Locatie; restaurant De Koningshoeve
Adres; Botweg 1 b

Foto's van deze middag KLIK op onderstaande link.

https://picasaweb.google.com/104501025267495048573/20160109Nieuwjaarsbij...

Met vriendelijke groet,

vice-voorzitter.atc-rotterdam
Web Site beheerder
Arie Monster

    Datum: 
    zondag, 7 februari, 2016