Nieuwjaarsbijeenkomst

zaterdag, 13 januari, 2018 - 13:15

Uitnodiging Nieuwjaarsbijeenkomst 13 januari 2018
in de Koningshoeve te Klaaswaal.

U bent samen met uw partner van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst zoals we die we al jarenlang gewend zijn te houden bij de ATC afdeling Rotterdam en willen deze gezellige gewoonte er graag in houden. Het ziet er naar uit dat het gaat lukken omdat we een paar leden bereid hebben gevonden om in het bestuur van de ATC afdeling Rotterdam zitting te nemen zodat het voorbestaan weer een tijdje gegarandeerd blijft.
Het is altijd weer een mooi begin van ongetwijfeld een jachtig jaar wat elk jaar sneller lijkt te gaan. Dit zal niet zo zijn denk ik, maar door alle hectiek overal in de wereld lijkt het er veel op.
In vorige uitnodigingen stond altijd vermeld wat er georganiseerd was om de middag iets extra’s te geven zoals een interessant verhaal over de streek, over oude schaatsen, de ANWB enz.
Dit maal komt Piet Alderliesten, van autoschade Alderliesten, wat vertellen over oud speelgoed en in het bijzonder wat gemaakt is van blik.

Het zal ongetwijfeld weer een gezellige en interessante middag worden waarin ook de eventuele jubilarissen niet vergeten zullen worden.
Uiteraard worden er hapjes en drankjes geserveerd zodat u niet op een droogje komt te zitten. Om te voorkomen dat u met een lege maag de weg op moet is er net zoals bij vorige nieuwjaarsbijeenkomsten aan het einde van de middag de wel bekende erwtensoep.

Als u van plan bent om te komen laat het dan voor 8 januari weten, het liefst per e-mail [email protected] of [email protected] Per telefoon 06-10402059 t.n.v. Gerrit Konijnendijk is ook mogelijk. Dit ter voorkoming van een tekort aan gebak of soep.
Het bestuur ziet uit naar uw komst.

Datum; zaterdag 13 januari 2018
Inloop; vanaf 13.15 uur
Aanvang; 14.00 uur
Einde; 18.00 uur
Locatie; restaurant De Koningshoeve
Adres; Botweg 1 b
3286 LB Klaaswaal (Westmaas )

Web site: www.dekoningshoeve.nl