Brandstof in de formule 1

dinsdag, 30 juni, 2020 - 19:30

Het Formule 1-seizoen staat nu écht op het punt van beginnen. Een goed moment om uitgebreid in te gaan op één van de technische aspecten. Op dinsdag 30 juni om 19.30 uur presenteren AMT en ATC: creatief omgaan met brandstoflimieten in de Formule 1 , door techneut en F1-liefhebber Robby Camps. Meld je nu aan!

Robby is lid van Belgische ATC afdeling Vlaanderen en is bekend binnen en buiten de ATC gelederen, o.a. door zijn inspirerende lezingen over de Formule 1.

In de Formule 1 is er een bepaalde regelgeving met betrekking tot het totaalverbruik over een raceafstand. Ook zijn er regels voor het maximale actuele verbruik.
Formule 1: creatief manipuleren
In deze online lezing gaat technisch specialist en F1-liefhebber Robby Camps dieper in op het technische aspect van die brandstofregels, de opbouw en werking van de voornaamste sensoren en hoe men beide creatief probeert te manipuleren.
Hoe heeft men de laatste jaren het verbruik omlaag gebracht? Welke trucjes heeft men gebruikt om te voldoen aan de brandstoflimieten? Waarom was Ferrari afgelopen jaar zo snel? Al deze vragen komen aan bod. Heb je zelf een vraag? Dan doet Robby zijn best om deze zo goed mogelijk te beantwoorden!
Meld je aan!
Meld je nu alvast gratis aan via www.amt.nl/lezing en zet deze online lezing alvast in je agenda!

Dinsdag 30 juni, 19.30 uur.

Lokatie

Live vdeostream
Nederland