Formule 1 op het circuit van Zandvoort

zaterdag, 14 september, 2019 - 08:30

Formule 1 komt terug op Zandvoort!
In 2020 kunt u weer de spanning van Formule 1 beleven met Max Verstappen. Als voorproefje bieden wij u een dagbezoek aan aan het circuit Zandvoort op zaterdag 14 september.
Wij ontvangen u in de RedBull Lounge, direct naast de pitstop, waar Robby Camps de spits afbijt met een levendige presentatie over de Formule 1 techniek. Robby Camps werkt op de ontwikkelingafdeling van een automobielfabrikant en kent de technische finesses van de Formule 1. Tijdens zijn presentatie zult u de snelheid meebeleven, en inzicht krijgen hoe bepalend technische details zijn voor de wegligging, snelheid van de Formule 1 racewagen en de veiligheid van de coureur.
U zult zien dat de aerodynamica niet alleen bepalend is voor snelheid, maar ook voor de wegligging bij snelheden ver boven de 200 km /u.
Na deze presentatie verlenen wij u gedurende de middag toegang tot de paddocks.
Op deze dag worden vanaf 9:00 uur de Benelux Open Races gereden. Een belangrijk team dat hieraan deelneemt is de Belgische VW Fun Club. In dit team zorgen zowel beginnende als ervaren coureurs voor sensatie en spanning. In de paddocks delen de teams graag met u technische ervaring en het plezier in de autosport.
U zorgt zelf voor een lunch. Indien u deze dag gebruik maakt van de parkeerplaats, betaalt u € 6,- per auto. Aan de deelname van de presentatie , bezoek paddocks en circuit zijn geen kosten verbonden.
Het aantal deelnemers is gelimiteerd. U kunt zich opgeven bij de secretaris, waarna u een persoonlijk deelname- en toegangsbewijs ontvangt. E-mail:
[email protected]
Programma
8:30 Welkom in Red Bull Lounge
9:00 Presentatie Formule 1 door Robbie Camps
Korte koffiepauze tijdens de presentatie
13:00 Bezoek paddocks en circuit
U bepaalt zelf uw tijdstip van vertrek

Lokatie

Circuit Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP 2041 KP Zandvoort
Nederland