Voorjaarsexcursie ATC afdeling Limburg op 16 mei 2019

Beste ATC leden,
Het gebeurd gelukkig bijna niet, maar deze keer wel.
Om diverse redenen heeft Inalfa de excursie afgezegd.
Onze vicevoorzitter Ben Wilmink heeft een zeer goed alternatief gevonden.
Wij gaan ’s middags naar het spectaculaire Raceway Venray. www.racewayvenray.com/
Het programma ziet er als volgt uit:
Ontvangst en informatie over Raceway Venray – rondleiding door de Vipruimte en jury-kamer – naar het circuit – bezoek aan de monteurs – ook zal er een LMV 8 gestart worden.

Om een mooi programma samen te stellen kijken wij ’s morgens terug in onze geschiedenis in het Oorlogsmuseum te Overloon.
Dit museum past voortdurend haar collectie aan waardoor eventuele leden die er als eens geweest zouden zijn het weer een nieuwe belevenis vinden www.oorlogsmuseum.nl

Het programma ziet er als volgt uit:
07.35 uur Roda stadion Kerkrade
Let op rondom het Roda stadion worden wegwerkzaamheden uitgevoerd volg de omleidingsborden.
08.05 uur Carpoolplaats Urmond bij het Van der Valk Hotel
08.50 uur Carpoolplaats RWS Blerick aan de A73 Mulkenshofweg 1, 5927 PW Venlo-Blerick
09.30 uur Ontvangst in het Museumcafé met koffie en gebak
10.00 uur Rondleiding door het museum met begeleiders
11.30 uur Gezamenlijke lunch in het Museumcafé
12.30 uur Op eigen gelegenheid door het museum
13.30 uur Vertrek vanuit Overloon naar het Raceway Venray
14.00 uur Ontvangst Raceway Venray
16.15 uur Vertrek / einde van de excursies

De kosten van de excursie bedragen € 30,00 p.p. inclusief entree, begeleiding door het museum en een lunch. Introducees betalen € 40,00 p.p.
Het bedrag kunnen jullie overmaken op: Rabo Bank NL48RABO0169927865 t.n.v. Penningmeester ATC afd. Limburg ovv. Excursie 16 mei 2019.
De overschrijving is gelijk bewijs van deelname. Inschrijven kan tot 7 mei 2019

Introducés zijn welkom, maar uiteraard gaan ATC leden voor bij meer inschrijvingen.
Introducés niet van te voren inschrijven maar onze leden dienen contact op te nemen met onze penningmeester Ben van Kuijk Tel.045-5314569 of E-mail: [email protected]

Indien er leden zijn die niet mee willen gaan met deze excursie ivm. de wijziging graag een E-mail sturen naar Jean Nefkens voor 1 mei [email protected]

We hopen dat jullie weer in groten getale zullen deelnemen aan deze unieke excursie in het noorden van onze trotse provincie met een terugblik op geschiedenis in Overloon en het racecircuit Venray.

Met vriendelijke groet,
Programmacommissie ATC Limburg