ALV wordt steeds beter bezocht!

U kent dat wel, dé algemene vergadering van een vereniging waar iedereen zijn zegje kan en mag doen en dan komen er maar een beperkt aantal leden opdagen...

Zo was het jaren geleden ook wel een beetje bij onze afdeling, maar sinds een jaar of 5 is er een kentering gaande. We maken er een leuke avond van door het nuttige (de vergadering) te combineren met het aangename ( lekker eten en een artiest) Dat werkt!

Dat leverde dit jaar een volle vergaderzaal op , met warempel ook een 20% dames in het publiek. De foto is van voor de aanvang, toen waren er nog stoelen vrij... Dat is dus helemaal prima, want de vergadering wordt er alleen maar zinvoller door. Over sommige onderwerpen werd best even stevig gesproken en de toegevoegde waarde van de ATC blijkt voor de aanwezigen een duidelijk argument om bewust lid te zijn van de ATC! Dat doen we blijkbaar toch goed, in combinatie met AMT. (onze hoofdsponsor)

Dit keer hadden we als artiest de volledige evenknie van Hans Klok , Marco Royal, die gewoon aan alle tafels, met ontblote armen, de meest waanzinnige truck uithaalde. Balletje balletje verlies je dus altijd en hoe de kaart , die al even op tafel lag, het antwoord heeft wat later wordt gegeven... is helemaal niet te verklaren. gewoon ...Super!

Ik kijk al uit naar de volgende ALV , met nog meer deelnemers en ook dan weer een leuke artiest.

Als dat zo doorgaat hebben we volgend jaar de grote zaal nodig...

Jur Ooijman

zie in het fotoarchief het verslag en de foto's of klik hier voor de foto's