The BURTON Car Company - een bezoek waard!

dinsdag, 13 maart, 2018 - 19:30

Op 13 maart is het zover en gaat een inspirerende Iwan Göbel ons zijn trots - the Burton Car Company - laten zien.
Een unieke gelegenheid die je niet voorbij mag laten gaan, want the BURTON CAR COMPANY is uniek in al zijn facetten.

Wie slaagt erin om van zijn jongensdroom, samen met zijn broer en met hulp van pa en ma, zijn levenswerk te maken! De broers Göbel dus!

En dat nota bene van een automodel waar menigeen de neus voor optrok, maar juist enorme mogelijkheden bood (en nog steeds biedt) om goedkoop iets unieks neer te zetten. Dat hadden de beide heren prima door.

Door op basis van een 2CV, oftewel "de eend" een unieke creatie te maken die het nu al jaren onveranderd volhoud en nog steeds volop wordt gebouwd. Door liefhebbers die het zelf proberen, met wat hulp van Iwan en zijn mensen, of geheel in opdracht door BURTON.

De klant bepaalt het budget en daarmee de mogelijkheden.. Voor minder dan 9000 euro kan een mooie Burton jouw eigendom zijn... Dat wil toch bijna iedereen...

Dus kom op 13 maart naar Zutphen en geniet met je ATC collega;'s van een heerlijk avondje ouderwetse techniek en gezelligheid!

En met Iwan op dreef (hij wordt gerekend tot de top van de Nederlands meest begaafde en aansprekende sprekers) wordt het een avond om nooit meer te vergeten.

Pak deze unieke kans en KOM!!! Introduce's zijn ook welkom (beperkt tot 1 per ATC lid)

Toegang is gratis! let op: echt om 19.30 aanwezig zijn op 13 maart in Zutphen!!

Burton info

Lokatie

Burton Car Company BV
Bedrijventerrein 'De Mars' - Zweedsestraat 4
7202 CK Zutphen , GE
Nederland
Telefoonnummer: +31(0)575-546055