Vloeibare LPG injectie, Direct Blue (Vialle)

dinsdag, 26 mei, 2020 - 19:30

26 mei , 19.30 uur: livestream over vloeibare LPG injectie, Direct Blue (Vialle)
Zolang we - door de Corona maatregelen - geen lijfelijke lezingen mogen organiseren, proberen we landelijk minimaal 1 x per maand een livestream aan te bieden aan alle ATC leden in samenwerking met AMT.
Voor de 26e mei a.s. staat de livestream gepland van VIALLE, waar de heren Lars van Lieshout (marketing) en Joep Lammerts ( technisch) de presentatie zullen doen van hun revolutionaire DirectBlue LPG injectiesysteem.
De totale livestream zal max. 1 uur duren en is te volgen vanaf elke computer / laptop / tablet!
Het DirectBlue-systeem is speciaal ontwikkeld voor benzinemotoren met directe injectie. Vialle lijkt het eerste bedrijf te zijn dat erin geslaagd is, een betrouwbare technologie te ontwikkelen die het autogas in vloeibare vorm rechtstreeks in de cilinders injecteert, vergelijkbaar met benzine.
Aansturing van het systeem wordt gedaan door het bestaande motormanagementsysteem, zonder modificaties aan injectoren, alle regelingen blijven intact!
Geen vermogensverlies en gemakkelijke inbouw!
Daar wil je toch alles van weten?
Ga dan naar www.amt.nl/lezing en lees daar hoe je de opgave kunt doen voor deze livestream.
Dan ontvang je ruim voor de lezing een inlog link waarmee je kunt deelnemen!
Tot de 26e mei!

(Wil je de vorige livestream ( 28 april) van “hoe los je die lastige storing op” terugkijken , dan kan dat via deze link https://youtu.be/ECb3HkKidlE