De toekomst van ATC?

Bijgevoegd vindt U een brandbrief gericht aan alle leden van de ATC afdeling West-Brabant,
Wij van het bestuur maken ons zorgen over de toekomst van onze vereniging, we zien het aantal leden teruglopen vooral oudere stoppen om soms begrijpelijke redenen, maar aan de andere kant zien we geen of weinig toenamen van jongeren. Terwijl er juist zoveel aan het veranderen is, waardoor er juist informatie gevraagd wordt. We zijn al jaren bezig om hier iets aan te veranderen maar helaas geen succes.

Half Jaarplanning 2017 - 2018

.
12 december – Bergen en demonteren van vliegtuigen uit de 2e wereldoorlog
6 januari - Nieuwjaarsreceptie.
9 januari – Lezing Robby Camps F1 techniek.
20 februari – Jaarvergadering met presentatie Bitcoin’s
13 maart – APK forum/lezing
10 april – Frank Bouman lezing JifeLine.
8 mei – Lezing bandentechniek –Michelin

Excursie "Porsche Leipzig GmbH in Duitsland"

Al weer enkele dagen terug van een geweldige excursie. We hebben volop genoten van een fijne reis, een prettig hotel in een enerverende stad Leipzig.
Na een dag rijden, onderbroken voor koffie met gebak en een interessante excursie bij het schifshebewerk (scheepslift) in Waltrop bij het industrie museum Westfalen. Zijn we doorgereden naar Leipzig waar we werden ingecheckt in het Seaside Parkhotel, even koffers wegbrengen opfrissen en dan aan tafel.