Bezoek aan: Zeeland Refinery

woensdag, 12 september, 2018 - 18:45

Geachte ATC-leden

Het doet ons veel genoegen u uit te kunnen nodigen voor een bezoek aan Zeeland Refinery in Nieuwdorp, een programma exclusief voor leden,
onmiddellijk na de zomervakanties!

Programma:

Bij de hoofdingang staat een touringcar gereed, waarmee we als eerste een rondrit over het terrein zullen volgen. Tijdens de rondrit worden we in de bus bijgepraat over de verschillende installaties, door de heer Jan Pieter Goense. De rondrit zal ongeveer 1 uur duren.
Na de rondrit worden we ontvangen in het bedrijfsrestaurant waar we koffie of thee kunnen drinken. Om 20.30 uur zal er een presentatie starten. Deze zal verzorgd worden door het hoofd van het laboratorium. Hierin zien we het complete proces van ruwe olie naar de verschillende toepassingen zoals motorbrandstof. Deze presentatie neemt ongeveer 1,5 uur in beslag.

Spelregels:

De bus zal stipt om 19.00 uur het terrein oprijden. Laatkomers kunnen dan niet meer mee in de bus en zullen niet worden toegelaten op het terrein!
Het maximum aantal deelnemers is 50 personen. Meer kan niet in verband met de grootte van de bus.
Op het gehele terrein is roken strikt verboden.
Na afloop van de presentatie krijgen we nog frisdrank aangeboden. Alcohol is niet toegestaan.
Vooraf aanmelden voor deelname aan dit bezoek is verplicht. De toewijzing van plaatsen gaat in volgorde van aanmelding tot het maximale aantal is bereikt.
Introduc├ęs worden op een wachtlijst geplaatst. Ieder ontvangt een bevestiging aangaande deelname.

Lokatie

Zeeland Refinery